Sałatka z tuńczyka i jajek


Najlepsza sałatka z tuńczykiem i jajkami. Idealna na lekki obiad lub kolację.

Składniki

  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 1 opak. ryżu długoziarnistego
  • 1 puszka kukurydzy
  • kilka ogórków kiszonych
  • 6 jajek
  • sól, pieprz do smaku
  • majonez

Przygotowanie

Ugotowany ryż, odsączony tuńczyk, kukurydze, odsączone z soku ogórki kiszone pokrojone w kostkę, ugotowane i pokrojone w kostkę jajka łączymy razem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dodajemy majonez, mieszamy wszystko razem i gotowe.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 5 / 5. Oddanych głosów: 1

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!