Pasta z wędzonej makreli

5
(6)

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli to smaczne i łatwe w przygotowaniu smarowidło, które świetnie smakuje ze świeżym pieczywem.

Składniki

  • 1 wędzona makrela
  • 5 ugotowanych na twardo jaj
  • 2 średnie ogórki kiszone
  • 1 duża łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Makrele obrać tak aby pozbyć się wszystkich ości, jaja rozgnieść, można widelcem. Ogórki zetrzeć na grubych oczkach i odcisnąć z nadmiaru wody. Wszystko wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 5 / 5. Oddanych głosów: 6

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!