Ślimaczki z ciasta francuskiego

4.9
(10)

Ślimaczki z ciasta francuskiego

Ślimaczki z ciasta francuskiego z szynką i serem to szybka do przygotowania przekąska imprezowa.

Składniki

  • ciasto francuskie
  • prażona cebulka (2 łyżki)
  • szynka konserwowa (3 plasterki)
  • ser żółty (3 plasterki)
  • ogórki kiszone (3 szt.)
  • ketchup
  • musztarda

Przygotowanie

Ciasto posmarować ketchupem i musztardą, posypać cebulką na to ułożyć rzędami szynkę, ser i ogórek. Całość zawijamy i kroimy w plasterki ok. 2 cm. Układamy na blasze i wkładamy do piekarnika na 25 min, 180° C.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.9 / 5. Oddanych głosów: 10

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!