Rolada z mięsa mielonego owinięta boczkiem


Rolada z mięsa mielonego owinięta boczkiem

Pyszna rolada z mięsa mielonego owinięta boczkiem, nadziewana serem żółtym i pieczarkami.

Składniki

  • 1 kg mięsa mielonego
  • 15 pasków surowego boczku
  • 500 g pieczarek
  • 2 cebule
  • 300 g sera mozzarella

Przygotowanie

Boczek surowy ułożyć w szachownice. Następnie na nie przyprawione mięsko mielone. Później pieczarki z cebulką wcześniej przesmażone i na koniec starty na tarce ser mozzarella. Całość zwinąć w roladę i piec w 180 stopniach przez 1 godzinę.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.2 / 5. Oddanych głosów: 5

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!