Ciasto przekładaniec


Szybkie i bardzo smaczne ciasto przekładaniec bez pieczenia to deser, który przypadnie do gustu osobom lubiącym ciasta z kremem.

Składniki

Blaszka 24×24

  • 2 paczki biszkoptów (namoczyłam w mleku)
  • dżem – 2 łyżki
  • krem karpatka (przygotowujemy wg opisu na opakowaniu)
  • śmietana śnieżka (przygotowujemy wg opisu na opakowaniu)
  • 3 banany

Przygotowanie

Składniki układać warstwami:

1 warstwa biszkopty
2 – krem karpatka
3 – dżem
4 – banany
5 – śnieżka (połowa)
6 – biszkopty
7 – śnieżka (pozostała połowa)



Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.2 / 5. Oddanych głosów: 188

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!