Pasta z tuńczyka

4.5
(2)

Pasta z tuńczyka

Przepis na pastę z tuńczyka na kanapki. Świetnie smakuje i jest bardzo prosta w przygotowaniu.

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w oleju
  • 3 łyżki kukurydzy z puszki
  • 5 jajek
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Tuńczyka oraz kukurydzę odsączamy z zalewy. 

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kosteczkę, szczypiorek drobno siekamy.

Składniki łączymy ze sobą, dodajemy majonez i doprawiamy solą oraz pieprzem.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.5 / 5. Oddanych głosów: 2

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!