Krokiety z mięsem, kapustą i grzybami


Krokiety z mięsem, kapustą i grzybami to wspaniały pomysł na obiad, lub jako dodatek do barszczu czerwonego.

Składniki oraz sposób przygotowania:

Farsz mięsny: mięso z rosołu, kurczak, wołowina + warzywa przemielone i doprawione.

Farsz kapusta z grzybami: dałam częściowo grzyby suszone, pieczarki, cebulka podsmażona + kapusta kiszona trochę podgotowana i też podsmażona + przyprawić do smaku.

Ciasto na naleśniki: jajka, mleko, mąka, odrobina oleju, nie podam proporcji bo robię na oko.

Nasmażyć naleśników, nałożyć farsz, pozawijać, obtoczyć w jajku i bułce tartej i smażyć.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 3 / 5. Oddanych głosów: 2

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!