Kremówka na krakersach


Kremówka na krakersach to pyszne ciasto bez pieczenia, które zasmakuje wszystkim miłośnikom budyniowych kremów.

Składniki

  • 4 budynie bananowe
  • 1 litr mleka
  • 8 łyżek cukru
  • 3 łyżki masła
  • krakersy
  • cukier puder

Przygotowanie

Gotuję budyń. Na litr mleka daje 4 budynie bananowe do tego 8 łyżek cukru i gotuję budyń. Zdejmuje z ognia i dodaje 3 łyżki masła mieszam do połączenia się z budyniem. Ciepły budyń wykładam na krakersy i na wierzch także kładę krakersy, posypuje cukrem pudrem.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.3 / 5. Oddanych głosów: 24

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!