🥚🥚 Kotlety jajeczne 🥚🥚

4.4
(35)

Kotlety jajeczne z ugotowanych jajek ze szczypiorkiem. Proste w przygotowaniu i niezwykle pyszne!

Składniki

  • 8 – 10 jaj ugotowanych
  • szczypiorek
  • łyżka musztardy
  • 1 surowe jajko
  • 3 łyżki bułki tartej
  • szczypiorek
  • sól, pieprz

Przygotowanie

Jajka gotujemy na twardo. Drobno siekamy, dodajemy szczypiorek, przyprawy sól, pieprz, łyżkę musztardy, 1 surowe jajko i około 3 łyżek bułki tartej. Mieszamy wszystko razem i formujemy kotleciki. Obtaczamy w bułce i smażymy na patelni.



Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.4 / 5. Oddanych głosów: 35

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!