馃馃 Kotlety jajeczne 馃馃


Kotlety jajeczne z ugotowanych jajek ze szczypiorkiem. Proste w przygotowaniu i niezwykle pyszne!

Sk艂adniki

  • 8 – 10 jaj ugotowanych
  • szczypiorek
  • 艂y偶ka musztardy
  • 1 surowe jajko
  • 3 艂y偶ki bu艂ki tartej
  • szczypiorek
  • s贸l, pieprz

Przygotowanie

Jajka gotujemy na twardo. Drobno siekamy, dodajemy szczypiorek, przyprawy s贸l, pieprz, 艂y偶k臋 musztardy, 1 surowe jajko i oko艂o 3 艂y偶ek bu艂ki tartej. Mieszamy wszystko razem i formujemy kotleciki. Obtaczamy w bu艂ce i sma偶ymy na patelni.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdk臋, aby doda膰 ocen臋!

艢rednia g艂os贸w to 4.4 / 5. Oddanych g艂os贸w: 34

Ten przepis nie ma jeszcze 偶adnej oceny. B膮d藕 pierwsz膮 osob膮 kt贸ra go oceni!