Ciasto z jagodami i masą karpatkową (bez pieczenia)


Super prosty przepis na puszyste i pyszne ciasto z jagodami i masą karpatkową.

Składniki oraz sposób przygotowania:

Spód – herbatniki

I warstwa – masa karpatkowa (ja dałam gotową, więc przygotowana zgodnie z przepisem z opakowania)

Na to warstwa powideł z ciemnych owoców, na powidła warstwa biszkoptów białych (także z paczki)

II warstwa – śmietanka 36%, o ile dobrze pamiętam był to mały kartonik 200ml + paczuszka śmietanfix, aby się lepiej trzymała

Na górę posypałam jagódki

Wszystko wstawiamy do lodówki na 5-6h.

Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.2 / 5. Oddanych głosów: 21

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!