Sałatka z warzyw z rosołu

Co zrobić z warzywami z rosołu? Oczywiście sałatkę! Taka sałatka jest bardzo szybka do przygotowania, a do tego smak warzyw z rosołu dodaje dodatkowego ciekawego aromatu.

Składniki

  • ćwierć selera
  • korzeń pietruszki
  • marchewka
  • cebula
  • 2 jajka na twardo
  • 2 ogórki kiszone
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżeczki musztardy dijon
  • sól, pieprz

Przygotowanie

Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Warzywa z rosołu również pokroić w kostkę. Wszystko razem połączyć, dodać majonez, musztardę i wymieszać. Posypać natką.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 5 / 5. Oddanych głosów: 3

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!