Pasta z makreli

5
(5)

Jeśli lubisz pasty kanapkowe to musisz ją koniecznie wypróbować. Coś pysznego!

Składniki

  • 1 makrela wędzona
  • 2 ogórki kiszone
  • 2 jajka
  • 1/2 szklanki kukurydzy
  • 1 mała cebula
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 3 łyżeczki majonezu
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżeczka cukru

Przygotowanie

Jajka ugotować na twardo i pokroić w kosteczkę.

Makrelę obrać z ości, ogórki i cebulę drono pokroić.

Kukurydzę odsączyć z zalewy.

Składniki przełożyć do miski, dodać musztardę, majonez, cukier, sól i pieprz. Wymieszać.

Podawać z ulubionym pieczywem.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 5 / 5. Oddanych głosów: 5

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!