Pasta do chleba z pieczarek i jajek


Pasta do chleba przychodzi z pomocą, kiedy znudziły Ci się klasyczne kanapki z wędliną czy żółtym serem.

Składniki:

  • 40 dkg pieczarek
  • cebula
  • 8 jajek
  • papryka
  • majonez
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pieczarki oraz jedną małą cebulę pokroić w drobną kostkę i dusić na patelni około 5 minut, nie dodawałam oleju. 8 jaj ugotować na twardo, pokroić również dosyć drobno. Czerwoną paprykę pokroić w bardzo drobną kostkę. Wymieszać składniki, doprawić solą i pieprzem, dodać majonez i zieloną pietruszkę.

Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 3.3 / 5. Oddanych głosów: 3

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!