Krokiety z chleba tostowego

Ekspresowe krokiety z chleba tostowego z pieczarkami i mozzarellą.

Składniki

  • chleb tostowy
  • pieczarki
  • cebula
  • ser mozzarella
  • jajko
  • bułka tarta
  • sól, pieprz

Przygotowanie

Poodcinać skórki z chleba testowego, mocno rozwałkować kromki. Pieczarki zetrzeć na grubych oczkach, podsmażyć z cebulką, doprawić solą i pieprzem. Mozzarelle pokroić w paski. Na chlebek ułożyć pieczarki, paski mozzarelli i zawinąć w krokieta. Obtoczyć w jajku i bułce i na rozgrzaną patelnie z olejem.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.7 / 5. Oddanych głosów: 11

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!