Domowe zapiekanki

3.5
(6)

Domowe zapiekanki z pieczarkami i serem, czyli świetny pomysł na obiad, kolację czy imprezową przekąskę.

Składniki

  • 1 kg pieczarek
  • 1 średnia cebula
  • bułka paluch lub bagietka
  • ser mozzarella
  • sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażamy na niewielkiej ilości oleju. Dodajemy starte na grubych oczkach pieczarki, podsmażamy aż odparuje woda, doprawiamy. Wykładamy na bułę, posypujemy startym serem. Pieczemy w 200 stopniach około 15 minut.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 3.5 / 5. Oddanych głosów: 6

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!