Pasta z makrelą w sosie pomidorowym

4.5
(2)

Pasta z makrelą w sosie pomidorowym

Wystarczy tylko kilka podstawowych składników i dosłownie 3 minuty, aby przygotować tą pyszną pastę na kanapki.

Składniki

  • makrela w puszcze w sosie pomidorowym
  • 1 jajko na twardo
  • 1 mała papryka czerwona
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Do miski przekładamy makrelę razem z sosem, drobniutko w kosteczkę kroimy jajko i paprykę i dodajemy do miski. Potem również szczypiorek. Odrobinkę majonezu dla złamania słodyczy sosu, pieprz i sól do smaku.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.5 / 5. Oddanych głosów: 2

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!