Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami. Tej przekąski nie może zabraknąć na wielkanocnym stole.

Składniki

  • jajka
  • pieczarki
  • odrobina smalcu
  • majonez
  • łyżeczka chrzanu
  • sól, pieprz
  • pietruszka

Przygotowanie

Jajka ugotować, przekroić na pół. Żółtka wrzucić do miski. Pieczarki pokroić w drobną kostkę i obsmażyć na smalcu. Wymieszać żółtka, pieczarki i trochę majonezu w misce, doprawić solą i pieprzem. Ja dodałam jeszcze łyżeczkę chrzanu. Następnie wsadziłam taki krem do białek i udekorowałam pietruszką.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 4.7 / 5. Oddanych głosów: 13

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!