Bułeczki twarogowe

Bułeczki twarogowe

Przepis na pyszne bułeczki twarogowe. Idealne na śniadanie, jako bułka do hamburgera, czy dodatek do sałatki.

Składniki

  • kostka twarogu 250 g
  • 8 łyżek płatków owsianych
  • 7 łyżek mąki owsianej
  • 2 jajka
  • słonecznik
  • dynia
  • sezam
  • czarnuszka
  • zioła prowansalskie
  • papryka słodka
  • siemię lniane

Przygotowanie

Wszystko wymieszać i uformować bułeczki. Posypać po wierzchu dodatkowo sezamem i czarnuszką. Piec 30 minut w 180 stopniach.


Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 5 / 5. Oddanych głosów: 1

Ten przepis nie ma jeszcze żadnej oceny. Bądź pierwszą osobą która go oceni!